• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vasara tervikvara ostupakkumus

  Lukke ja metallkonstruktsioone tootva pankrotistunud ASi Vasar pankrotitoimkond otsustas eelmise nädala reedel alustada läbirääkimisi ainsana ettevõtte tervikvara ostupakkumuse esitanud OÜga Frio Investeeringud, ütles Vasara pankrotihaldur Aivar Leismann.
  Vasara teise pankrotihalduri Arno Mägi sõnul lootis pankrotitoimkond saada ettevõtte tervikvara eest kuus miljonit krooni. «Frio Investeeringute pakkumus oli oluliselt väiksem,» nentis Mägi.
  Leismanni sõnul soovib Frio Investeeringud tootmist jätkata. Praegusest alla 200 töötajast peaks tööle jääma umbes sada. «Vasar on pankrotistununa jätkanud kasumiga tootmist,» lisas Mägi.
  Tallinna linnakohus kuulutas Vasara pankroti välja 26. juunil. «Pankrotiavalduse esitas Vasar ise, sest ei suutnud ära tasuda maksuvõlgasid,» põhjendas Leismann. Vasar kuulub ASile Erivasar.
  Leismanni andmeil on suurim võlausaldaja Tallinna maksuamet, kellele Vasar võlgneb viiviste ja intressiga 19 mln kr. Suurem võlausaldaja on ka AS Demades (1,1 mln). Nõuete esitamise tähtaeg lõppes 31. augustil. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.