Erastame Koondmeeste pressiteenistuse

04. veebruar 1998, 00:00

Valitsus tegi eile valesti, kui otsustas anda kahjumiga töötava Koonderakonna pressiteenistuse ehk riikliku uudisteagentuuri ETA aktsiate haldamise riigikantseleilt üle rahandusministeeriumile. Selle asemel oleks tulnud võtta vastu otsus ETA erastada. ETA elushoidmine on sulaselge riigi raha raiskamine, sest mingit olulist kasu sellest organisatsioonist ei ole. Eestis on piisavalt palju infokanaleid, mis suudavad valitsuse tegemistest riigi kodanikke informeerida. Tihti teevad nad seda operatiivsemalt ja mõnikord ka objektiivsemalt kui kahjumiga töötav ETA.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 18:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing