ÄP fototoimetus • 7. september 1999 kell 22:00

iBook peab vastu 6 tundi

Apple reklaamib oma uue sülearvuti vastupidavat akut: enne tahab kasutaja end «laadida», kui iBooki aku seda vajab. Internetti võib iBook minna raadio teel.

Apple´i sülearvutit võib Eestisse müügile oodata altes oktoobris. Sülearvutit saab valida kahes värvitoonis -- mandariinikarva oranzhina või mustikasinisena. Orienteeruvalt hakkab iBook maksma 32 000 krooni.

Lisaks välimusele on iBookis muidki silmatorkavaid omadusi. Näiteks suudab ta kasutada uudset traadita võrguühendust nn Airport-keskusega kiirusel 11 Mb/s. Keskus on ühenduses Internetiga ja teenindab korraga kuni kümmet sülearvutit 50 m raadiuses. Arvuti Aku kestvus on 6 tundi, kaal 3 kg. Sülearvuti on loogiline järg samuti omapärase disainiga silma paistnud Apple´i lauaarvutile iMac.

iBookil on PowerPC G3 300 MHz protsessor, 32 MB mälu (laiendatav kuni 160 MBni) ja 12-tolline värviekraan. 56 kb/s modem on sisse ehitatud.

Autor: ÄP

Hetkel kuum