Raimo Ülavere • 25. mai 2000 kell 8:36

Kuidas edeneb noorteasumi projekt? (vastab Jüri Mõis)

Kuidas edeneb noorteasumi projekt? Kas peate 400 000 krooniste eramute ehitamist endiselt realistlikuks ning kas linn on endiselt nõus kinni maksma kommunikatsioonid?

Linnavalitsus tahab käivitada massilist elamuehitust, mis oleks rajatud erainitsiatiivile. Vanusepiire me ei sea. Töögrupp töötab ja praegu on Haabersti linnaosas leitud ka esimene sobiv ehitusplats. Linnavalitsus näeb enda osa odava elamuehituse soodustamisel tõepoolest vaid selle et varustada kõik all teatava hinnataseme ehitatud eluasemed korralike kommunikatsioonivõrkudega. See ongi ilmselt meie elamumajandus poliitika üks põhimõtteid. Praegu töötame välja ka tingimusi kus selgub. mis juhul ja kuidas me selle asja korraldame.

Hetkel kuum