• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pane külastajad ise kodulehte tegema

  Kodulehe uuendamisel selgub tavaliselt, et see nõuab üleliia palju vaeva. Internetis on aga vahendeid, mis toovad surnud veebilehele uue elu, ilma et kodulehe omanik pärast vastava teenuse pakkuja juures registreerumist ja veebivormide täitmist midagi rohkemat teeks.
  Esimene asi, mida kodulehel tahetakse teha, kui sealt kohe huvitavat materjali ei leita, on otsimine märksõna järgi. Ühiskondlikele otsijatele alati loota ei saa. Tasuta otsinguteenused aga indekseerivad kodulehekülje ja otsivad siis oma andmebaasist.
  See on üks vanemaid kodulehe teenuseid ja on kõige lihtsam viis lisada kodulehele sisu, mis uuendab end ise. Enamasti koosneb külalisteraamat sissekannetest, mis moodustuvad lehekülje all või ülaservas oleva veebiankeedi kaudu sisestatud andmetest.
  Programmeerijad ja serveriadministraatorid olid mõned aastad tagasi privilegeeritud klass ja said luua oma jutukaid. Nüüd võib veebipõhise jutuka teha endale igaüks, kes oskab veebiankeete täita ja HTML-teksti vajalikku kohta kopeerida. Enamasti paiknevad oma jutuka pakkujad USAs, mis teeb selle toimimise aeglaseks.
  Elektronposti viitsivad kodulehe omanikule saata vähesed, kuid ankeete täidetakse Internetis kogu aeg. Veebiankeedi kaudu saavad külastajad saata teateid elektronpostiprogrammi kasutamata.
  Kui kodulehel on püsivad külastajad, on kasulik neid uudistest esimesena teavitada. Selleks, et korraga saata suurele hulgale inimestele elektronposti, sobivad kasutada tavalised elektronpostiprogrammid. Kuid listi uuendamine ja haldamine on nendega keerulisem. Tasuta teenus aga kogub külastajate e-posti aadressid ja lubab neile postitada teateid kas ainult kodulehe omanikult või ka teistelt listi liikmetelt.
  Mõned leheküljed, näiteks edasimüüjate hinnakirjad või perekonnaringile mõeldud fotoalbumid, tuleb kaitsta salasõnaga. Serverisse saab eelteadmistega tekitada salasõnaga kaitstud katalooge, kuid veel lihtsam on tellida tasuta teenuse pakkujatelt salasõnaga kaitstud kettaruumi.
  Nii kodulehe omanikule kui ka külastajatele pakub huvi, mida rahvas arvab: kas kodulehest, millel ollakse, või maailma asjadest. Selleks on vaja vaid lisada vajalik HTML-tekst oma kodulehele, kirjeldada vastusevariandid ja kuskil USAs asuv server hakkab hääletajate hääli üle lugema neid diagrammil näidates.
  On mitut liiki foorumeid ? ühed, mis sarnanevad uudisgruppide ?puukujulistele? kataloogidele, ja teised, mis on külalisteraamatu moodi üksteisele järgnevate teadetega. Kui kodulehe omanikul õnnestub tõstatada teravaid teemasid, võib see liiklust kodulehel mitu korda kiirendada.
  Jõulud on tulemas, enimkü-lastatavateks lehekülgedeks kujunevad kindlasti e-kaartide saatmise kohad. Kui vajad tohutut liiklust, on paras aeg lisada tasuta e-kaardi teenus.
  Kui endal pole plaanis avada e-poodi, saab pakkuda kellegi teise kaupa. Kodulehele tulevad ostjad ja selle eest makstakse veel vahendustasu ka.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.