Aeroflot keelab kõigis oma lennukites suitsetamise

14. november 2001, 09:46

Aeroflot tegi eile otsuse keelustada suitsetamine kõigis oma lennukites, kirjutab uudisteportaal gazeta.ru.

Alates homsest pannakse suitsetamisele keeld peale 93-l Aerofloti reisiliinil ja alates järgmise aasta 30. märtsist ka kõigil ülejäänud liinidel.

Karmimaid suitsetamisvastaseid meetmeid rakendas Aeroflot juba alates 1. juulist, mil lubati suitsetada üksnes enam kui neli tundi kestvatel reisidel. Enne seda oli suitsetamine lubatud reisidel, mille kestus oli üle kahe tunni.

Siiiani kasutas Aeroflot näiteks lendudel Ameerika Ühendriikidesse suitsetamise lubamist konkurentsieelisena võrreldes teiste lennukompaniidega. Aeroflot kavatseb nüüd suitsetavatele reisijatele hakata pakkuma suitsetamisiha kustutavaid tablette.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing