Gea Velthut-Sokka • 30. oktoober 2003 kell 10:33

Signaali leping Tallinnaga garanteerib 2004. aastal 12 miljonit kooni käivet

AS Signaalil on Tallinna linnaga leping, mis teeb firmale järgmisel aastal vähemalt 12 miljoni krooni eest käovet.

Tallinna linna äriühingute järelvalve osakonna juhataja Vello Ervini sõnul on lepingu järgi garanteeritud 7,3 miljoni eest teenuste osutamist linnale, lisaks tuleb liikluskorraldusvahendite paigaldamisest ca 5 miljonit krooni lisaks.

Rohkem pikaajalisi siduvaid lepinguid Signaalil ei ole.

Ervini sõnul võetakse täna linnavolikogus tõenäoliselt vastu otsus Signaali aktsiate müügiks, eelnõu on suure häälteenamusega heaks kiitnud nii linnavara kui rahanduskomisjon. Kõigi eelduste kohaselt peaks enampakkumise võitjaga leping sõlmitama juba detsembris.

'Huvi on. Juba praegu helistatakse ja küsitakse,' kinnitas Ervin.

Hetkel kuum