• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lapsed saavad mängutuppa hoiule

  Kolmapäeval Vanemuise avas teater pidulikult Jänksi lastetoa, kuhu lapsevanemad saavad oma lapsi jätta kõigil neil õhtutel, kui Vanemuise suure maja saalis etendatakse täiskasvanutele mõeldud lavastusi.
  ?Palju on neid lapsevanemaid, kes ei saa endale teatriskäiku nii tihti lubada, kui nad ehk sooviksid,? selgitas Vanemuise teatri turundusjuht Jaanus Kukk. ?Vanavanemaid pole varnast alati võtta ja hoidja palkamine läheb palju maksma ? siin tulebki appi Vanemuine.?
  Suure maja rõduga ühel korrusel asuvas avaras ruumis, mis varem oli teatri muusikajuhi kasutada, on nukuteatrinurk, kus lapsed saavad sirmi varjust käpiknukkudega teatrit teha. Tüdrukutele on mängutoas nukumaja ja põrandale joonistatud keksukast, poistele autod ja autoteed. Saab lugeda lasteraamatuid, joonistada ja meisterdada ning teha hoidjatädi hoolitseva pilgu alla muudki põnevat.
  Vanemuise suure maja mängutoas maksab õhtu lapsehoidmist 20 krooni. Vajalik on eelregistreerimine, mida saab teha Vanemuise teatri kõigi kolme maja kassas või e-kirja teel, saates oma soovi e-aadressile [email protected].
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Eesti Energia viib Enefit Greeni börsile Lisatud intervjuu Aavo Kärmasega!
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.
2016. aastast käima läinud projekt erastada riigile kuuluva Eesti Energia taastuvenergeetika tütarfirmast Enefit Green kuni 49 protsenti Tallinna börsil saab lõpuks teoks.