• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Keskastmejuht on kui osav läbirääkija juhtkonna ja töötaja vahel

  Mis üle jääbki, kui asuda leidma ühiseid kokkuleppeid, mis rahuldaksid inimeste huve ja võimaldaksid ka üldised eesmärgid saavutada.
  Keeruline olukord tekib siis, kui juba toimiv ettevõte on sunnitud juurutama uued protsessid-struktuurid või tulenevalt turuolukorrast muutma töötingimusi.
  Keskjuht peab ette arvestama, et suurema muutuse elluviimisel läbib kogu meeskond tervikuna esmalt negatiivse mõjuga etapid ? ehmatuse ja eitamise. Pärast neid jõutakse alles positiivse mõjuga etappidesse ? aktsepteerimine, arusaamine ja omaksvõtt.
  Keskjuhi jaoks on kõige keerulisem olukord esimesel kahel etapil. Esmapilgul võib tunduda, et läbirääkimised on mõne inimesega täiesti võimatud, sest kõvemat häält teevad just need, kes pole olukorraga rahul või on lihtsalt emotsionaalsemad.
  Tagasihoidlikumad ja positiivselt meelestatud inimesed ei hakka häält tõstma ja ei paista ka välja. Samas on oluline mõista, et uued kokkulepped tuleb saavutada nii iga inimese kui ka meeskonnaga tervikuna.q
  Autor: Mats Soomre
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.