7. detsember 2006 kell 16:30

Luik: Reiljani jõhkrus on uskumatu

Meediaärimees Hans H. Luige sõnul läheb Rahvaliidu juht Villu Reiljan süütepudelirünnakuid õigustades üle igasuguse piiri.

"Reiljani väljendid on uskumatult jõhkrad mu lähedaste suhtes. Võibolla peaks politsei Villu Reiljani üle kuulama, ehk tal on süütajate isikud teada,” ütles Hans H. Luik Päevaleht Online´ile.

Rahvaliidu esimees Villu Reiljan ütles möödunud nädalal Jõgevamaa Voore valijatega kohtudes, et kolm süütepudelirünnakut Hans H Luige lähedaste vastu on põhjendatud sellega, et Luik on elus nii palju kurja teinud. „Ei maksa imestada, kui talle seda vastatakse," ütles Reiljan.

Reiljan kinnitas öeldut ka Eesti Päevaleht Online'ile, märkides, et Luige lähedaste ründamise taga võivad olla kinnisvaratülid ja nädalalehes Eesti Ekspress ilmunud „selgelt kallutatud ning ebaobjektiivsed artiklid, mis on paljudele inimestele kurja teinud”.

Luige sõnul ei pane tsiviliseeritud inimene ühele kaalule vaba arvamusavaldust ja isikuvastast kriminaalkuritegu. „Lähen just haiglasse Tiit Maidret vaatama. Võtan Rahvaliidu esimehe sõnadega väljatrüki haiglasse kaasa, et Tiiduga oma jahmatust jagada. Kas keegi tõesti arvab et inimeste kodude põletamine öösiti on kohane reaktsioon, kui mõni ajaleheartikkel ei meeldi,” lausus Luik.

Reformierakonna tipp-poliitik Rein Lang soovitas Rahvaliidu juhi Villu Reiljani väljaütlemisi kommenteerides tal arsti juurde pöörduda, Isamaaliidu ja Res Publica ühe juhtpoliitiku Juhan Partsi arvates peaks Reiljan vabandama.

Hetkel kuum