• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Juhan Parts: Reiljan peaks lahkuma poliitikast või rääkima tõtt

  Endine peaminister, Res Publica esimees ning praegune riigikogu liige Juhan Parts märkis Reiljani sõnavõtu peale mõeldes, et Stalini ja Beria ajal arutati selliseid küsimusi väga väikeses ringis.

  “Aga et Eestis ühe erakonna esimees õigustab räigeid kuritegusid, on juba iseenesest kuri tegu. See on masendav,” ütles Parts Eesti Päevalehele.
  Partsi hinnangul lähtub Reiljan Hammurabi koodeksist, mis oli üks esimesi kodifitseeritud õigusi, kus oli lubatud hammas hamba ja veri vere vastu käitumismall. “Reiljan peaks kas poliitikast lahkuma või avaldama kogu tõe maavahetustehingute osas ja vabandama selliste väljaütlemiste eest, mitte lollitama Eesti rahvast, kõige vähem Voorel,” lausus Parts.
  Rahvaliidu esimees Villu Reiljan taandus hiljuti keskkonnaministri kohalt, kuna tema otsesed alluvad tegelesid prokuratuuri hinnangul ebaseaduslike maatehingutega, millega riik sai kümneid miljoneid kroone kahju.
  Jõgevamaal Voorel pidas Reiljan oma valijatele sütitava kõne, milles jõudis sarjata nii presidenti, konkurente kui ka ajakirjandust ja parastada ärimees Hans H. Luike, öeldes, et kolm süütepudelirünnakut Hans H. Luige lähedaste vastu võisid olla tingitud sellest, et Hans H. Luik on elus nii palju kurja teinud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Elisa uus juht: et mitte olla täielik tropp
Praegusaja (tipp)juhi lähenemine peab olema töötajakeskne – enam ammu pole võimalik efektiivselt tegutseda, kui kogu info käib ainult läbi juhi, millisel juhul saab temast absoluutne tropp, infotropp, kirjutab Äripäeva essees mullu detsembris Elisa Eesti juhi kohale asunud Andrus Hiiepuu.
Praegusaja (tipp)juhi lähenemine peab olema töötajakeskne – enam ammu pole võimalik efektiivselt tegutseda, kui kogu info käib ainult läbi juhi, millisel juhul saab temast absoluutne tropp, infotropp, kirjutab Äripäeva essees mullu detsembris Elisa Eesti juhi kohale asunud Andrus Hiiepuu.
Tühja sest karust, siin on investeerimiskonverentsi ägedaimad ostusoovitused
Nädalavahetusel toimunud investor Toomase konverents oli küll pisut karuses meeleolus, kuid pakkus huvilistele siiski hulganisti asjalikke ostusoovitusi ja tarkuseteri.
Nädalavahetusel toimunud investor Toomase konverents oli küll pisut karuses meeleolus, kuid pakkus huvilistele siiski hulganisti asjalikke ostusoovitusi ja tarkuseteri.
Foxway neelas konkurendi Taanis
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.