Mariliis Pinn • 7. detsember 2006 kell 11:13

Reiljan: Luik on ise rünnakutes süüdi

Rahvaliidu esimees Villu Reiljan pidas möödunud nädalal Jõgevamaa Voore valijatega kohtudes sütitava kõne, milles jõudis sarjata nii presidenti, konkurente kui ajakirjandust ja parastada ärimees Hans H. Luike.

Reiljan ei jätnud kõnes puudutamata ööl vastu valimiskohtumist toimunud kolme süütepudelirünnakut Hans H Luige lähedaste vastu. "Hans H. Luik on elus nii palju kurja teinud, et ei maksa imestada, kui talle seda vastatakse," ütles Reiljan ühe rahvakoosolekul viibinu sõnul, kirjutas EPL Online.

Reiljan kinnitas öeldut ka Eesti Päevaleht Online'ile, märkides, et Hans H. Luige lähedaste ründamise taga võivad tõesti olla kinnisvaratülid ja nädalalehes Eesti Ekspress ilmunud "selgelt kallutatud ning ebaobjektiivsed artiklid, mis on paljudele inimestele kurja teinud".

Eestis ilmuvast ajakirjandusest tasuvat Rahvaliidu juhi sõnul lugeda ainult Maalehte, kuna kõik teised kajastavad elu moonutatult.

Hetkel kuum