21. mai 2007 kell 13:22

Mees ja naine röövisid kasiinokülastajat

Falcki turvatöötajad pidasid Tallinnas kinni mehe ja naise, kes üritasid paljaks röövida alkoholiga liialdanut kasiinokülastajat.

20. mai pärastlõunal registreeris Falcki juhtimiskeskus paanikahäire ühest Mustamäe kasiinost, kus purjus mees tülitas teisi kliente ning keeldus lahkumast. Turvatöötajad juhatasid mehe kasiinost välja ja jäid veel hetkeks objektile, et veenduda ega mees tagasi ei pöördu.

Hetk hiljem nägid turvatöötajad, kuidas üks mees ja naine otse tänaval äsja kasiinost välja saadetud meest röövima hakkasid, võttes talt ära raha, võtmed ja dokumendid. Falcki turvatöötajad pidasid röövlipaari kinni ja andsid politseile üle. Röövlite juurest leiti teadmata päritoluga kaasaskantav arvuti, süstal ja kilekotike tundmatu valge pulbriga. Kannatanu tegi politseile teda röövinud isikute kohta avalduse.

Hetkel kuum