2. juuli 2007 kell 20:54

Uus Maa: hinda langetatakse konkurentsis püsimiseks

Annika Jakobson Uus Maa Kinnisvarabüroost ütles Äripäevale, et Luha tänava korterelamu hindu langetatatakse arvatavasti seetõttu, et konkurentsi tingimustes need lõpuks turuväärtusele vastava hinnaga maha müüa.

"Tegemist on projektiga, mis on olnud juba väga pikalt müügis ning hinnad olid ka üsna krõbedad," kommenteeris Jakobson, et nii pikaajalise projekti hindade langetamine ei tähenda veel üldse hinnalanguse lainet.

"Hindade langetamine on vajalik projektidel, mille hinnatase ei vasta asukohale,

pakutavatele lisaväärtustele ja kvaliteedile,"lisas ta ja prognoosis sarnaste hindadediferentseerumist on ka edaspidi.

Jakobsoni sõnul jätkavad hea asukohaga, rohkete lisaväärtustega ning nõutud objektid rahulikku hinnakasvu, samal ajal aga võib olla hindade korrektsioone korteritega mille hinnad ei ole vastavuses asukoha ja seisukorraga.

Küsimusele, kas ka Uus Maal on plaanis mõne projekti hindu langetada vastas Jakobson, et soodusmüüke toimub ikka üksikute korteritega, mille müümisega on omanikel kiire.

Hetkel kuum