3. oktoober 2007 kell 7:54

Kofkin investeerib 150 miljonit Riia suurkeskusesse

Ettevõtja Aleksandr Kofkini osalusega Läti kinnisvaraarendaja Arca Noae Development kavatseb ehitada Riia kesklinna mitmefunktsioonilise keskuse, millesse investeerib 150 miljonit eurot kirjutab, Ärileht.

Arhitekt Arnis Kleinbergsi sõnul tahavad arendajad ehitada kuuekorruselise hoone pindalaga 64 500 ruutmeetrit, kus oleks 136 korterit ja 129 hotellituba.

Lisaks on kavas keskusse rajada 13 000 ruutmeetri suurune kaubanduskeskus, keskuse alla rajatakse kahekorruseline autoparkla 475 sõidukile.

Läti äriregistri andmeil on Arca Noae Development loodud 2006. aastal. Ettevõtte omanikeks on Eesti firma Capital Investment Group ja Saksamaa eraisik. Kofkini osalusega Capital Investment Group ostis 2006. aastal 80 protsendi suuruse osaluse Arca Noae Developmendis.

Hetkel kuum