FOTOD: Kodudes olmeprügi ei sorteerita

03. jaanuar 2008, 14:45

Kolmandat päeva tuleb uue korra kohaselt
olmeprügi sorteerida, kuid nõuet ei järgita, järeldub täna
pärastlõunal Lasnamäel tehtud fotodelt.

Ragn Sellsi autojuht-laadija Lembit Laev sai täna pärastlõunal ülesande tühjendada Linnamäe tee 32 asuvad prügikonteinerid. Kuigi prügi oli sorteerimata, laaditi see autole ja tõenäoliselt saab ühistu veo eest topeltarve. Tuvastanuks Laev välisel vaatlusel konteinerist telereid, arvutikuvareid vmt suurt keskkonnaohtlikku prahti, oleks konteinerid jäänud tühjendamata. Laev suhtub uue korra järgimisse pessimistlikult. Ta arvab, et niipea inimeste suhtumine ei muutu ja prügivedajaid ootavad endiselt kohtumised konteineritesse visatud surnud lemmikloomade, 200-liitriste malmvannidega ja muu taolisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2008, 14:45
Otsi:

Ava täpsem otsing