Tallinna on juunis oodata kümnete riikide tippametnikke

Hille Tressum 08. mai 2008, 16:27

Juuni lõpus toimub Tallinnas Maailma
Tervisehoiuorganisatsiooni (WHO) Euroopa regiooni ministrite konverents,
„Tervisesüsteem, tervis ja jõukus“. Selleks ajaks on Tallinna oodata 53 riigi
tervishoiuministreid ning 18 riigi rahandusministreid, arutamaks tervise- ja
majandussüsteemi omavahelist seotust.

25.-27. juunil, mil Maailma Terviseorganisatsiooni konverents Tallinnas aset leiab, on pealinna oodata palju kõrgeid külalisi, lisaks ministritele ja delegatsioonidele külastab ettevõtmist ka Maailmapanga juht ja teised WHO kõrged võtmepartnerite esindajad.

Konverents ise leiab aset Rahvusooper Estonias. Lisaks kõrgetele külalistele on pealinna oodata ka hulganisti välismeediat. Konverentsi kajastatakse ka interneti vahendusel üle kogu maailma, mis Maailma Terviseorganisatsiooni Euroopa regionaalbüroo asedirektori Nata Menabde sõnul tõstab Eesti selleks ajaks maailma huviorbiidi fookusesse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. May 2008, 16:24
Otsi:

Ava täpsem otsing