LHV tahab pangana seniste klientide võimalusi avardada

16. mai 2008, 14:02

LHV turundusjuht Andres Kask ütles
aripaev.ee-le, et pangana tahetakse pakkuda rohkem võimalusi eelkõige
olemasolevatele klientidele, uusi kliente näeb LHV eelkõige ettevõtjate
seas.

„Praegu on meil ligi 35 000 klienti, tahame rohkem võimalusi olemasolevatele klientidele. Seda peaks pangaks saamine ka võimaldama,“ ütles Kask ning lisas, et uute klientidena näevad nad peamiselt ettevõtjaid.

Küsimusele, kas finantsinspektsioonist on võimalik saada vastust enne kuue kuu möödumist, vastas Kask, et tõenäoliselt mitte.

Erinevus teiste pankadega on Kase sõnul näiteks suurem spetsialiseerumine investeerimisele, mida kindlasti jätkatakse ja pangakontorite võrgustiku puudumine. Samuti ei hakka LHV Kase sõnul arveldama sularahaga.

Kui palju loob LHV pangaks saamine juurde töökohti, Kask täna ütlema ei soostunud, kuid juurde tuleb neid tema sõnul küll. Veel tuleb töökohti lisaks Eestile juurde ka Lätis ja Leedus, kus samuti pangateenuseid pakkuma tahetakse hakata.

Täpsemaid plaane ja numbreid LHV plaanidest on lootus saada aasta lõpu poole, kui peaks saabuma vastuse finantsinspektsioonist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. May 2008, 20:39
Otsi:

Ava täpsem otsing