Vastukaja

Kaido Saar 18. juuni 2008, 00:00

Ajakirjanik Piret Reiljan seadis oma 17. juuni Äripäevas ("Kop-kop ja raha tuleb!") ilmunud repliigis kahtluse alla kogu finantssektori toimimise. Võin kinnitada, et ei BIGi ega ühegi teise Eestis tegutseva panga eesmärgiks pole "lihtsameelseid inimesi võlaorjusse meelitada". Selline tegutsemisviis poleks ka ühegi ettevõtte jaoks kuigi jätkusuutlik.

BIG on reguleeritud krediidiasutus (ehk pank), mis allub Finantsinspektsiooni järelevalvele ja järgib oma tegevuses kõiki pankadele seatud reegleid ja häid tavasid. Meie koostöö Eesti Postiga ei tähenda kindlasti artiklis viidatud "kiirlaenuputkade püstitamist postkontoritesse", sest koostöö pearõhk on hoopis tähtajalistel hoiustel. Loodame, et koostöö tulemusena muutuvad BIGi pakutavad atraktiivsed hoiustamisvõimalused kättesaadavaks ka nendes piirkondades, kus meil seni oma esindust pole ja moodsate IT-lahenduste kasutamine ei ole niivõrd levinud.

Loomulikult on võimalik postkontorite vahendusel esitada ka laenutaotlusi. Olen siiski kindel, et lugematu hulga SMS-laene väljastavate osaühingute kõrval on pankade, sealhulgas BIGi, pakutavad laenuteenused oluliselt turvalisem ja mõistlikum valik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing