FOTOD: tulevik on vaiksem või sportlikum

Mariliis Pinn 11. juuli 2008, 10:36

BMW on asunud X6est hübriidi ja M versiooni
ehitama. Ka on Automedia kaamera ette sattunud täiesti uue X3
testversioon.

Kõik on kuulnud, kui ohtlikud on vaiksed hübriidautod. Automedia spioonid võivad kinnitada isiklikest kogemustest, et BMW X6 ActiveHybrid võib vaikselt sulle ligi sõita ja siis gaasile vajutada, samas kui sa ikka veel imestad normaalse automüra puudumise üle. X6 hübriidi kontsepti tutvustatu juba Frankfurdis ja BMW ei viivita päris auto arendamisega. Spioonide spekulatsioonide kohaselt saab hübriidi soetada juba 2010. aastal.

Ka jäi nende kaamera ette arvatav BMW viimase mudel M versioon. Kuigi BMW ei ole veel kinnitanud, et selline sõiduk on tulemas, reedavad seda küljeventilaatorid ja topelt summutid mõlemal küljel. Porsche Cayenne Turbo S, Mercedes ML63 AMG konkurent võib olla teistest peajagu üle. Spekulatsioonide kohaselt saab auto 507hobujõulise 5,0liitrise M V10 mootori. Automedia ootab ametlikke uudiseid autost enne aasta lõppu.

Praegune X3 peab vastu pidama dekaadi lõpuni, enne kui täiesti uus mudel välja tuleb. Kuid siin on Automedia esimesed spioonifotod Müncheni pisikesest linnamaasturist, mis tabati Nürburgringi lähedusest testsõidult. Sõiduki suurus ei muutu, välimusel on malli võetud CS kontseptilt. Põhikuju jääb samaks, kuid iluvõre ja esituled on uue ilmega. Disainerid keskenduvad sisemuse lihvimisele, kuna X3l on ees karmid konkurendid nagu uus Audi Q5 ja Mercedes-Benz GLK. X3 tootmine kolitakse Spartanburgi tehasest USAsse, kus toodetakse juba ka X5t ja X6t. Tõenäoliselt saab auto 335i 3,0liitrise topeltturbomootori ja ka 204hobujõulise 2,0liitrise turbodiisli. Ka sosistatakse hübriid versioonist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2008, 10:33
Otsi:

Ava täpsem otsing