Töötukassa hüvitised ületavad esmakordselt laekumisi

15. detsember 2008, 12:40

Kahel viimasel kuul ületas Töötukassa
hüvitiste kulu esmakordselt laekumiste summat.

Tänavu kolmes esimeses kvartalis laekus töötuskindlustusmakseid rohkem kui kulus hüvitiste määramiseks, teatas Töötukassa.

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli hinnangul kujuneb aasta kokkuvõttes Töötukassa tulu siiski ülesvõetud kohustustest suuremaks. Töötukassa varade kogumaht ulatus novembri lõpus 3,2 miljardi kroonini.

Novembri lõpuks oli Töötukassa välja maksnud hüvitisi kokku 309,3 miljoni krooni ulatuses, mis on aasta varasemaga võrreldes 2,5 korda rohkem. "Võrreldes eelmise aastaga on hüvitiste väljamaksed kaks ja pool korda suuremad, kuid loodetavasti on see ligi 310 miljonit krooni keerulisel ajal paljudele inimestele ja ettevõtetele olulist tuge pakkunud," ütles Paavel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. December 2008, 09:49
Otsi:

Ava täpsem otsing