Credit24 kasvatas sissetulekubaasi kahekordseks

13. märts 2009, 21:14

Laenuportaali Credit24 kaudu võeti möödunud
aastal neljas riigis 876 miljoni krooni ulatuses kiirlaene, mida on üle kahe
korra rohkem kui 2007. aastal, kui laenumaht ulatus 375 miljoni kroonini, teatas
kiirlaenufirma.

Kaubamärgi Credit24 omanik on Londoni börsil noteeritud Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes tegutsev tarbimislaenude pakkuja Mobile Credit Baltic plc (MCB).

Ettevõtte juhatuse esimehe Bertil Rydeviki sõnul on MCB Finance Group suutnud vaatamata oluliselt nõrgenenud majanduskliimale kasvatada laenumahtusid, tugevdada ärilist tulemuslikkust ning suurendada kasumlikkust. „Credit24 tulevikuväljavaated on head ja olen kindel, et oleme edaspidi suutelised saavutama veelgi paremaid äri- ja finantstulemusi,“ kommenteeris Rydevik.

Kahe tegevusaasta järel jõudis MCB jooksvasse kasumisse 2008. aasta teises kvartalis. Kokkuvõttes oli 2008. a kasum enne makse 7,5 miljonit krooni, käive kasvas aastaga 62 miljonilt kroonilt 204 miljoni kroonini. 35% kõikidest laenudest anti välja Soomes, ülejäänud Baltimaades.

2008. aasta jooksul arendas MCB põhjalikult Credit24 kaubamärgiga toodete ja teenuste kasutajasõbralikkust ja kättesaadavust, uuendades ulatuslikult kõiki Credit24 kodulehekülgi ning sõlmides laenuvahenduslepingud R-Kioski ning varakindlustusettevõttega BTA.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. March 2009, 21:14
Otsi:

Ava täpsem otsing