Väinu Rozental • 15. november 2010 kell 8:12

Mööblifirma juht: Reformi programm õhulosse ei ehita

Ma ei leia, et selles programmis midagi hirmus innovaatilist oleks ja võib-olla ongi õige mitte anda suuri lubadusi ja õhulosse ehitada, isegi mitte enne valimisi, kommenteeris ASi Bellus Furnitur juht Urmas Aun hommikul avalikustatud Reformierakonna majandusprogrammi.

"Programmis on kõik loetletud meetmed reaalsed võimalused," ütles ta. "Ega midagi suurt kommenteerida pole, sest kardinaalseid muudatust pole ette näha. Vähemalt suurematele tööandjatele midagi ei muutu," lisas Aun.

Ta märkis, et mingid muudatused on ette näha väikematele tööandjatele – nende raamatupidamine ja suhtlemine maksuametiga muutub lihtsamaks ning mugavamaks. "Samas ega seal väikestele firmadele rahaliselt ei kompenseerita midagi," kinnitas Aun. "Teatud muudatusi lubab programm ka töötajatele. Töövõtjale on iga tulumaksulangetus ja miinimumi tõstmine võit," rääkis ta.

Hetkel kuum