Tõnu Samm: mis saladus see on, palju teenid

Katariina Krjutškova, Väinu Rozental 15. jaanuar 2011, 12:04

Eile Äripäeva avaldatud dividendide TOPis pole midagi halba, sest ausalt teenitud raha pole mõtet varjata, sõnas Kaarsilla Grupp OÜ omanik Tõnu Samm (TOPis 71. kohal).

Sammi sõnul on dividendide TOPis nagunii info, mis on juba avalik.„Huvitav lugeda, ega ta midagi halba ei ole. Kõik on avalik. Kui oled väga huvitatud, siis saad ise äriregistrist välja võtta, kui palju keegi dividende võtnud on,“ sõnas Samm.  
 
Eilses Äripäeva artiklis „Saatke oma rahakotist mulle foto“ ütles ettevõtja Viktor Siilats, et Dividendide TOPi koostamine on rahakotti piilumine. Siilats leidis, et kui ajakirjandus ei koostaks selliseid nimekirju, laekuks riigi rahakotti rohkem maksutulu.
 
„Ei usu,“ ütles Samm selle peale, et TOPi mitteavaldamine riigi maksutulu kasvataks. „Kui on ausalt teenitud raha ja võtad selle välja, siis mis seal varjata. Kui on midagi varjata, siis on ka midagi karta,“ lisas Samm.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2011, 12:04
Otsi:

Ava täpsem otsing