MAX digimarket noolib konkursiga eliit-teenindajaid

Anne Oja 23. juuni 2011, 12:03

Eelmise nädala lõpus alanud MAX digimarketi eliit-teenindaja konkursile laekus mõne päevaga üle 300 sooviavalduse, edastas CV Keskus.

MAX123 avab augustis Tallinnas esimese digimarketi, mille teeninduskontseptsioon on Eestis ainulaadne, seetõttu otsitakse ka eliit-teenindajaid.

“Hetkel on CV Keskuse tööportaalis üle 500 aktiivse müügivaldkonna tööpakkumise. Suur osa neist on kandidaatidele esitatud nõudmiste ning pakutavate tingimuste poolest üsna sarnased, eristavaks faktoriks on sageli vaid ettevõtte nimi ja logo. Selline olukord sunnib tööpakkujaid üha enam mõtlema, mis on need müügiargumendid, mis peaksid meelitama sobivaid inimesi just minu tööpakkumisele kandideerima. MAX digimarket on välja töötanud täiesti ainulaadse teeninduskontseptsiooni ja näitab oma tugevaid müügiargmente tööpakkumistes ka selgelt välja,” selgitas kandidaatide suurt huvi CV Keskuse tegevjuht Paavo Heil.

“Läbi oma “eliit-teenindajatele” suunatud tööpakkumiste on ettevõte ennast väga selgelt positsioneerinud uuendusliku, aktiivse ja avatud kaubamärgina ning loomulikult soovivad väga paljud noored olla osa just sellisest loodavast unistuste meeskonnast. Kuna konkurss alles algas ja juba on kandideerinud üle 300 inimese ning kuulutusi on vaadatud üle 7000 korra, siis võib eeldada, et konkursi lõpuks laekub avaldusi kindlasti üle tuhande,” lisas Heil.

MAX digimarketil on plaanis värvata augustiks 30 eliit-teenindajat. Jaaninädalal alanud Eesti esimesel avalikul „ausa värbamise“ konkursil on oodatud end proovile panema kõik, kes tunnevad end teenindussektoris võimekana. Kõigil kandideerijatel on võimalik teha karjäärinõustaja Tiina Saare koostatud humoorikat hoiakute testi, edasijõudnud osalevad virtuaalsel tööintervjuul ning parimad kandidaadid, kes pääsevad lõppvooru, saavad personaalselt Saare poolt tagasisidet, kuidas enda potentsiaali kõige paremini tööturul rakendada.

„Ausa värbamise põhimõte on kohelda kandidaate lugupidavalt. Me tahame, et MAXi värbamiskonkurss oleks kõigile kasulik kogemus, et me leiaks üles need eliit-teenindajad, keda otsime, ja et ka need, kes lõppvoorust tööle ei saa, saaksid konstruktiivset tagasisidet, mida tavaliselt konkurssidel ei anta," selgitas Tiina Saar MAXi värbamiskampaania sügavamat ideed.

Eliit-teenindajaks saab kandideerida läbi CV Keskuse, aadressil www.cvkeskus.ee/max. Vestlused edasijõudnutega toimuvad juba 27. ja 30. juunil ning 7. juulil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. June 2011, 12:03
Otsi:

Ava täpsem otsing