• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valdo Kalm: Apple liigub ka Jobsita ikka edasi

  Apple'i näol on tegemist niivõrd suure kontserniga, ma usun ja loodan, et Steve Jobsi loodud väärtused töötavad seal edasi, sõnas Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm.

  „Jobs on meie majandussektoris suurkuju – oli, on ja jääb, siin ei ole mingit kahtlust,“ lausus Kalm. Kuid tema hinnangul on Steve Jobs Apple’it nii pikalt kujundanud, et see väärtussüsteem, mille osaks on innovaatilisus ja loovus, on ettevõttes juba suhteliselt sügavalt sees.
  „Ma arvan, et see on natuke müüt, et üks mees tegi Apple’is tootearendust. Tegemist on niivõrd suure kontserniga, pigem ma usun ja loodan, et need väärtused töötavad seal edasi,“ rääkis ta. "Ma ei dramatiseeriks seda üle. Ma arvan, et Apple liigub ikka edasi,“ sõnas Kalm. Ta usub, et Apple suudab ilma Jobsita olla innovaatiline, kuna firma on suutnud praegu võita väga hea positsiooni, kuid konkurents on väga tihe. „Samsung on järele tulnud ning ei usu, et ka Nokia on alla andnud.“
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Jaagant: Keskerakonna liikmed peaksid nõudma Ratase tagasiastumist
Keskerakonna kohalike volikogude valimiste tulemus on nagu tomat supermarketi puuviljaletis – kaugelt ja õige valguse all vaadates täitsa ilus, aga tegelikult vaevu heleroosa ning täiesti maitsetu, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Urmas Jaagant.
Keskerakonna kohalike volikogude valimiste tulemus on nagu tomat supermarketi puuviljaletis – kaugelt ja õige valguse all vaadates täitsa ilus, aga tegelikult vaevu heleroosa ning täiesti maitsetu, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Urmas Jaagant.
Volvo Cars sihib 23 miljardi dollarist hinnasilti
Praegu Hiina autotööstusettevõttele Geely Holding kuuluv Volvo Cars teatas, et IPO tuleb hinnavahemikus 53-68 Rootsi krooni (SEK) aktsia kohta, vahendab Reuters.
Praegu Hiina autotööstusettevõttele Geely Holding kuuluv Volvo Cars teatas, et IPO tuleb hinnavahemikus 53-68 Rootsi krooni (SEK) aktsia kohta, vahendab Reuters.
Soome sai uue ükssarviku
Avatud lähtekoodiga andmebaasiteenuste pakkuja Aiveni väärtus tõusis hiljutises rahastamisvoorus 1,8 miljardi euroni ehk ligikaudu 2 miljardi dollarini, mis teeb temast värske ükssarviku.
Avatud lähtekoodiga andmebaasiteenuste pakkuja Aiveni väärtus tõusis hiljutises rahastamisvoorus 1,8 miljardi euroni ehk ligikaudu 2 miljardi dollarini, mis teeb temast värske ükssarviku.
Playtech müüakse mitme miljardi eest Lisatud asutaja ning endise ja praeguse juhi kommentaarid
Austraalia hasartmänguautomaatide tootja Aristocrat Leisure ostab mängutarkvara tootva Playtechi.
Austraalia hasartmänguautomaatide tootja Aristocrat Leisure ostab mängutarkvara tootva Playtechi.