• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Delfi nõrgima kasvuga turul vahetati juht välja

  UAB Delfi nõukogu kutsus juhatusest ja tegevjuhi ametikohalt tagasi Jurga Eivaite ja määras alates 10.11.2011 uueks juhatuse liikmeks ja tegevjuhiks Aleksandras Cesnaviciuse.

  Jurga Eivaite juhtis Leedu Delfit möödunud aasta 26. maist. Enne seda kuulus ta AS Delfi juhatusse.
  Ekspress Grupi viimase vahearuande kohaselt andis UAB Delfi III kvartalis küll Delfi turgudest kõige suurema käibe (0,846 miljonit eurot), kuid kasv oli Läti, Eesti ja Ukraina turuga võrreldes kõige aeglasem (+5%) ning ka EBITDA kasum näitas ainsana võrreldes aastatagusega langust (-35%).
  „Täname Jurga Eivaitet, kelle juhtimisel on Delfi saavutanud Leedu turul tugeva positsiooni. Oleme väga hoolikalt valinud, kes võiks olla järgmine tegevjuht asendamaks Jurga Eivaitet ning oleme selleks valinud rahvusvahelise juhtimiskogemusega Aleksandras Cesnaviciuse,“  sõnas ASi Ekspress Grupp juhatuse esimees Gunnar Kobin.
  Aleksandras Cesnavicius  on viimased kaks aastat töötanud RTL Groupis brändi Klub 100 (Venemaa) tegevjuhina.  Aastatel 2008 kuni 2009 töötas Aleksandras Cesnavicius Modern Times Group’i tütarettevõtte TV3 Slovenia tegevjuhina ning 2005 kuni 2008 Prima TV (Tšehhi) tegevjuhina.
  Aleksandras Cesnavicius ei oma ASi Ekspress Grupp aktsiaid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Tallinna börs keeras eilse tõusu languseks
Tallinna börs oli täna 0,8% miinusega ainukene Balti börs, mis kaotas väärtust ja vedades endaga 0,27% punasesse ka Benchmark indeksi. Seevastu Vilnius ronis 0,29% ja Riia 0,26% kõrgemale.
Tallinna börs oli täna 0,8% miinusega ainukene Balti börs, mis kaotas väärtust ja vedades endaga 0,27% punasesse ka Benchmark indeksi. Seevastu Vilnius ronis 0,29% ja Riia 0,26% kõrgemale.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.