13. juuli 2012 kell 6:51

Silvano saab välismaalt kaks uut juhti

Tallinna börsil noteeritud Silvano Fashion Group teatas, et nõukogu nimetas juhatusse kaks uut liiget, kes vastutavad kommertstegevuse ja finantsjuhtimise eest.

Alates 4. juulist on täiendavaks juhatuse liikmeks W.Alexander Frisenberg, kes vastutab Silvano Grupi kommertstegevuse eest. Frisenberg on viimase 3 aasta jooksul olnud tegev juhatuse liikmena The Zelective Group S.a.r.l.-is asukohaga Monacos. Frisenberg ei oma Silvano Fashion Group AS aktsiaid.

Alates 13. juulist on täiendavaks juhatuse liikmeks Aleksei Kadõrko, kes vastutab Silvano Grupi finantsjuhtimise eest. Kadõrko töötas viimase 3 aasta jooksul vandeaudiitorina audiitorfirmas AS PricewaterhouseCoopers. Kadõrko ei oma Silvano Fashion Group AS aktsiaid.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Hetkel kuum