Piret Reiljan • 5. veebruar 2013 kell 14:22

Rajasalu soovib avalikkust valgustada

Harju maavanem Ülle Rajasalu teatas, et tal on hea meel, et ministeerium jätkab ise järelevalvet Padriku lasteaias.

"Palun järelvalve teostajatel võimalikult kiiresti anda juba läbiviidud vaatluste tulemused ministeeriumile ja loodan, et ka avalikkus saab järelvalve tulemusena ülevaate sellest, mis Padriku lasteaias toimunud on," teatas Rajasalu.

Maavalitsus tegi seda järelvalvet siis, kui olime edastanud lastevanemate kaebused ministeeriumisse ning sealt anti selle alusel meile ülesanne järelvalve läbi viia, selgitas Rajasalu. Ta lisas, et ministeerium oli järelvalvet Harju maavalitsusele ülesandeks tehes informeeritud, et selles lasteaias käib ka tema lapselaps.

"Mulle valmistaks muret, kui probleemid, mida senise järelvalve käigus oleme avastanud, jääksid korda tegemata vaid selle tõttu, et olen vanaema ja minu lapselaps käib samas lasteaias," sõnas Rajasalu. Ta jätkas, et ka tänahommikune kuue lapsevanema kiri kinnitab muret laste kasvatuse pärast Padriku lasteaias, millest tema ega haridusministeerium ei saa mööda vaadata.

 

Hetkel kuum