7. oktoober 2013 kell 3:05

Arakas: 16,5 mln eurot koos

„See emissioon on läbi aegade EfTENi kinnisvarafondi suurim. Kogu emissiooni maht on täis märgitud,“ teatas EfTEN Kinnisvarafondi ASi juhatuse liige Viljar Arakas.

EfTENi kinnisvarafond kutsub kokku aktsionäride erakorralise koosoleku, et teha ettepanek suurendada aktsiakapitali 16,5 miljoni euro võrra. Arakase sõnul leidis fond viis uut investorit, kes investeerivad 16,5 miljonist umbes poole. Ülejäänud poole paigutavad fondi senised investorid.

Mitte kõik uued investeeri pool miljonit eurot – mõni rohkem, teine vähem. Uuteks investoriteks on nii eraisikud kui ka institutsionaalsed investorid. Arakas lisas, et kaks kolmandikku kogu emissiooni mahust tuleb institutsionaalsetelt investoritelt ehk pensionifondidelt.

Millised pensionifondid EfTENi fondi raha paigutavad ja kuidas kommenteerib Arakas EfTENi tulevasi investeeringuid loe pikemalt tänasest Äripäeva kaaneloost. 

Hetkel kuum