9. oktoober 2013 kell 12:14

Eesti IT-firmaedu Hollandis

Hollandi elektriautode kiirlaadimisvõrgustikus hakatakse kasutama Eesti IT-firma NOW! Innovations arvelduslahendusi.

Fastnedi loodav Hollandi üleriigiline kiirlaadimisvõrgustik ühendab üle 200 laadimiskoha, milles igaühes on mitu ABB kiirlaadijat. See teeb Hollandi võrgustikust maailma suurima elektriautode kiirlaadimisvõrgustiku.

Fastnedi juhatuse esimehe Michiel Langezaali hinnangul on NOW! Innovations tänu varasemale kogemustele Eesti elektriautode kiirlaadimisvõrgustiku arvelduslahenduste loomisel, samuti laialdasele kogemusele mobiilsete parkimissüsteemide arendamisel nende jaoks väga hea partner. “NOW! Innovationsi lahendus on erinevatest turu lahendustest kõige kliendisõbralikum. Me soovime ühiselt pakkuda nutilahendust, kus klient ei pea muretsema ühegi uue kaardi,  kõnerändluse ega kohustusliku püsimakse pärast,” lisas Langezaal.

NOW! Innovationsi juhatuse esimehe Üllar Jaaksoo sõnul töötavad nad pidevalt selle nimel, et elektriautode laadimisega seotud arvelduslahendused oleksid võimalikut lihtsad ja mugavad. “Koos Fastnediga loome inimestele võimaluse kasutada elektriautot sama mugavalt kui tavalist autot. Meie jaoks on see teine üleriigilise elektriautode kiirlaadimisvõrgustiku arvelduslahenduse loomine. Eestis  sarnase lahenduse loomine andis meile unikaalse kogemuse, mida nüüd sõlmitud kokkuleppe raames õnnestub edukalt eksportida,” selgitas Jaaksoo.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum