• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Indias kasvab aktsiate valimine astroloogia kaudu

  Enamik investoreid analüüsib arvutustabeleid, teevad ettevõtete fundamentaalanalüüse või toetuvad keerulistele algoritmidele, valimaks parimaid aktsiaid. Kuid Indias on kasvavaks trendiks aktsiate valimine kasutades astroloogiat ja numeroloogiat.

  Indias on mitmeid veebilehti, näiteks Astrostocktips.in, Ganeshaspeaks.com and Astromoneyguru.com, mis elatuvad riigi aktsiaturgusid mõjutavast astroloogia ja numeroloogia hullusest.
  Veebilehed pakuvad teenustasu eest klientidele mitmeid “teenuseid”, mille hulka kuuluvad näiteks SMS-d, mis teavitavad tähtedeseisust kindlate aktsiate ja sektorite suhtes.
  AskGanesha.com, mis tegeleb nii finantssektorite ennustuste kui teiste elualade astroloogiaga, peaastroloog Abhishek Dhawen sõnas CNBCle, et tema kodulehte külastavad iga päev tuhanded inimesed ning see number on tõusuteel.
  Küllap see ei olegi väga üllatav, et astroloogia ei ole India aktsiaturu regulaatori, Sebi poolt keelatud. Sebi vastas astroloogiaga tegelevate veebisaitide levikule omapoolse hoiatusega investoritele “mitte juhinduda astroloogilistest ennustustest aktsiahindade ja turuliikumiste kohta.”
  “Sebi ei reguleeri finantsastroloogiat täpselt samamoodi nagu see ei reguleeri hasartmänge, kuid finantsastroloogia on nagu iga teinegi turg – mõned inimesed teenivad sellega raha ja teised kaotavad,“ vahendas Sebi.
  Finantsastroloogid kaitsevad oma tegevusala väitega, et tegemist on iidse, teadusliku praktikaga, viidates sellele, et täpselt nagu teised finantsmudelid ennustavad aktsiaturgude liikumist, kasutab finantsastroloogia matemaailisi meetodeid tulemusteni jõudmiseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.