Premia maksab1 sendi dividendi

Romet Kreek 09. aprill 2014, 09:39

Premia Foods tegi täna avaldatud auditeeritud eelmise aasta tulemuste järgi juhatusele ettepaneku maksta läinud aasta eest 1 senti dividendi aktsia kohta. Kokku kuluks dividendiks 387 000 eurot. Selle peab kinnitama nõukogu, enne kui see läheks aktsionäride üldkoosoleku otsustada.

Ka mullu maksis ettevõte 1 sendi dividendi aktsia kohta.

Ettevõtte eelmise aasta käive kasvas aastaga rekordilise 14,4% võrra, 98,9 miljonile eurole. Ekspordi osakaal oli 72% käibest. 2013. aastal teenis Premia Foods 0,9 miljoni eurose puhaskasumi, mis tähendab 0,9 miljonit eurot paremat tulemust kui aasta tagasi.

Vene rubla ja Rootsi krooni kursi ebasoodne liikumine euro suhtes tekitas aasta kokkuvõttes 0,6 miljoni eurose valuutakursikahjumi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. April 2014, 13:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing