Premia tegi muudatuse OÜ Vettel juhtorganites

Rainer Saad 30. aprill 2014, 09:34

Eile otsustas Premia Foodsi kontserni kuuluva OÜ Vettel ainuosanik Saaremere Kala AS kutsuda OÜ Vettel nõukogust tagasi Pekka Pentti Olavi Lahtineni.

Nõukogu jätkab kolmeliikmelisena ja nõukokku kuuluvad Indrek Kasela, Erik Haavamäe ja Katre Kõvask.

30. aprillil otsustas OÜ Vettel nõukogu valida Pekka Pentti Olavi Lahtineni OÜ Vettel juhatusse. Lisaks Lahtinenile otsustas nõukogu valida juhatuse täiendavaks liikmeks Mairi Paiste. Alates nimetatud otsusest on OÜ Vettel juhatus kolmeliikmeline ning lisaks Lahtinenile ja Paistele on juhatuse liikmeks Aivar Jõgi, kes tegutseb vastavalt nõukogu otsusele juhatuse esimehena.

Mairi Paiste on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ning omandanud bakalaureusekraadi majanduses. Alates 2004. aastast on Paiste töötanud Vetteli pearaamatupidajana, alates 2006. aastast Saaremere Kala ASis pearaamatupidajana ja alates 2010.aastast on ta ASi Premia Foods auditikomitee liige. Ka on Mairi OÜ Kroon Ruudus juhatuse liige.

Premia teatel on muudatuste eesmärgiks Vetteli juhtorganite töö tõhustamine.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. April 2014, 09:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing