Liviko hakkab kaõlut müüma

20. juuni 2014, 11:40

Liviko täiendas oma tootesortimenti gurmeeõllede valikuga ja pakub nüüdsest kvaliteetõllesid restoranidele ja kohvikutele.

„Eesti on õllede müügiks nii head tingimused loonud, et Livikol on põhjust selles osaleda. Kindlasti ei hakka me oma õllevalikuga konkureerima poodide kuuspakkide või kaheliitriste õlledega, “ ütles Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi pressiteates.

Liviko sortimenti kuuluvad järgmised kaubamärgid:  Ameerika Ühendriikidest Widmer Brothers ja Kona Brewery, Austraaliast Coopers Brewery, Belgiast La Galoise Brune, Brasiilast Xingu, Itaalia Birra Frost, Inglismaalt Stone´s Ginger Joe, Jaapanist Sapporo Brewery, Saksamaalt Ayinger, Šotimaalt Tennet´s Brewery, Traquair ja Orkney Brewery, Tšehhist Bohemia ja Rebel ning lisaks Iirimaalt Magners siider.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. June 2014, 13:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing