• Jaga lugu:

  Börs: viimase kuue aasta uimaseim reede

  USA turud suundusid täna suurima kuulise kasvu poole alates veebruarist. Kasvule aitasid kaasa majandusadmed ning spektulatsioonid, et keskpangad jätkavad kasvu toetamist.

  USA majandusandmete kohaselt kasvas augustis vastupidiselt ootustele tarbijate kindlustunne. Samas langes juulis tarbijate kulutuste hulk esimest korda viimase kuue kuu jooksul. Euroala inflatsioon aeglustus sellel kuul nõrgimale tasemele alates 2009. aastast, suurendades sellega survet Euroopa Keskpangale suurema hulga sularaha ringlisesse laskmiseks. 
  USA börsid on esmaspäeval, 1.septembril seoses tööpühaga suletud ning tänu sellele oli kauplemine täna börsil viimase kuue aasta uimaseim. Viimase kaheksa päeva kauplemismaht on olnud alla 5 miljardi aktsia päevas, selgub Bloombergi andmetest.
  Tesla Motors kasvas kõgi aegade kõrgeimale peale seda, kui elektriautode tootja teatas oma ühinemisplaanist Hiina ettevõtte China Unicomiga, ehitamaks üle riigi laadimisjaamu. Jaamade ehitamine aitaks maailma suurimal autoturul kaasa müüginumbrite kasvule.
  Apple kasvas peale seda, kui Financial Times avalikustas, et ettevõte teeb koostööd Hollandi kiibitootja NXP-ga, kellega koos soovitakse arendada edasi mobiilimaksete süsteemi nutitelefonides.
  Google teatas droonide arendamisest, mida hakatakse kasutama kaubavedudeks.
  Indeksitest tegi Dow Jones 0,11% kasvu, sulgudes 17098,45 punktil. S&P 500 kasvas 0,33% ning lõpetas päeva 2003,37 punktil. Nasdaq tegi 0,50% kasvu ning sulgus 4580,27 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.