• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Autoehitaja vaidleb kiirabile vastu

  Silwi Autoehituse AS ei nõustu Äripäeva loos Tartu Kiirabi juhatuse liikme Ago Kõrgvee väitega, nagu oleks Silwi paigaldanud mõnda kiirabiautosse kiirabi infosüsteemi kasutamist võimaldavad arvutid hooletult.

  Silwi Autoehituse juhatuse liikme Märt Tõnumaa sõnul on tema ettevõte lähtunud seadmete paigaldamisel hankes ettenähtud tingimustest ega ole ohustanud kiirabitöötajate tervist. Silwil puudus vastavalt hanke tingimustele võimalus paigaldada seadmeid teistsugusel viisil, kui hankija ette nägi.
  "Tartu Kiirabi soovis aga seadmete paigaldamist mahus, mis ületas hanke piire. Peame uudisloos Kõrgvee esitatud seisukohti pahatahtlikeks, kuna Tartu Kiirabi ei ole Silwi Autoehituse ASile siiani ühtegi ametlikku pretensiooni esitanud," teatas Tõnumaa. Tema sõnul on ka Tartu Kiirabi sõidukitesse seadmete paigaldamine jäänud hanke tähtaja järgsesse aega Tartu Kiirabi süül. "Tänu terviseameti abile oleme saavutanud Tartu Kiirabiga siiski kokkuleppe ning seadmete paigaldamine toimub septembri jooksul," lisas Tõnumaa.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.