Äripäev • 12. veebruar 2016 kell 7:30

Raivo Hein asub ulmedraamat väntama

Raivo Hein oma koera Hubertiga Saaremaa kodus, kus ta tegi ka lühifilmi "Ajasilmus".  Foto: Meeli Küttim

Ettevõtja Raivo Hein tegeleb hobi korras filmindusega, näiteks on tal praegu käsil ulmedraama, ja ta kavatseb kevadel Londonisse filmindust õppima minna.

Hein on täheuuringute kõrval tõsisemalt süvenemas filmitegemise maailma, kirjutab ajakiri Kroonika. Maikuus plaanib ta minna minna õppima Londonisse The Two Day Cine Schooli, seni aga õpib ta ametit filmioperaator Rein Kotovilt.

Enda sõnul on Hein viimasel ajal hobi korras teinud mitu filmi, näiteks avaldas ta hiljuti sotsiaalmeedias lühimängufilmi "Ajasilmus", kus mängib ise peaosa. Praegu on Heinal aga käisl ulmedraama, kuhu ta otsib juba professionaalseid näitlejaid.

Äripäev kirjutas Raivo Heinast ka portreeloo.

Hetkel kuum