• Jaga lugu:

  Aktsiisitõus tõi autokütuste hinnarekordi

  1. veebruarist käivitunud aktsiisitõus tõi kaasa autokütuste hinna rekordilise tõusu. Praegu küündib hind 1,3 euroni liitrist.Foto: EPA

  Enamus tanklakette on bensiini ja diislikütuse hinna pärast tavapärast nädalavahetuse hinnalangetust tõstnud 1,229 euroni liitrist, mis on üle pika aja kõige kõrgem hind, vahendas ERRi uudisteportaal.

  Nädalavahetusel müüsid ketid bensiini ja diislikütust valdavalt hinnaga 1,148-1,168 eurot liitri eest. Pole teada, kas ka esmaspäeva õhtul kehtima hakanud hind sisaldab alates veebruari algusest lisandunud aktsiisitõusu, märgib ERR.
  Seejuures oli juba jaanuaris kütusel aastases võrdluses võimas hinnatõus. Nimelt selgus statistikaameti andmetest, et eelmise aasta jaanuariga võrreldes oli bensiin 19,4% ja diislikütus 26,1% kallim kui tänavu samal kuul.
  Eelmisel kolmapäeval ehk 1. veebruaril jõustus bensiinile ja diislikütusele kümneprotsendiline aktsiisitõus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Võimude põimumise räpane pesu vajab puhtaks küürimist
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Euroopa aktsiaturud tõusevad kolmandat päeva järjest
Euroopa aktsiaturud tõusid kolmapäeval kolmandat päeva järjest. Nädala esimese kahe päevaga oli regiooni turgudel viimase aasta suurim tõus, millele aitas kaasa omikrontüvega seotud hirmude laabumine, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud tõusid kolmapäeval kolmandat päeva järjest. Nädala esimese kahe päevaga oli regiooni turgudel viimase aasta suurim tõus, millele aitas kaasa omikrontüvega seotud hirmude laabumine, vahendab Reuters.
Kuidas leida parimad firmakingitused?
Kas otsite oma firma sümboolikaga reklaamkingitusi ja meeneid? Kui jah, siis proovin teile selles artiklis anda parimaid ideid, milliseid samme astuda, et leida oma töötajatele, koostööpartneritele ja klientidele ideaalsed firmakingitused, mis jutustavad teie loo ja kannavad edasi teie väärtusi.
Kas otsite oma firma sümboolikaga reklaamkingitusi ja meeneid? Kui jah, siis proovin teile selles artiklis anda parimaid ideid, milliseid samme astuda, et leida oma töötajatele, koostööpartneritele ja klientidele ideaalsed firmakingitused, mis jutustavad teie loo ja kannavad edasi teie väärtusi.
Kirjastajate TOPi võitja: õpikute varajane digiteerimine tasus end kuhjaga ära
Distantsõppel kui sellisel oli varem hoopis teine, palju ebaolulisem tähendus. Nüüd on selgemast selgem, et digitaalne õppevara on tulnud selleks, et jääda, ütles kaubamärki Avita omava Bit ASi juhatuse esimees ja õpikuid koostava Avita kirjastuse peatoimetaja Ly Rammo.
Distantsõppel kui sellisel oli varem hoopis teine, palju ebaolulisem tähendus. Nüüd on selgemast selgem, et digitaalne õppevara on tulnud selleks, et jääda, ütles kaubamärki Avita omava Bit ASi juhatuse esimees ja õpikuid koostava Avita kirjastuse peatoimetaja Ly Rammo.