• Jaga lugu:

  Charlie Viikberg hakkab jälle kauplema

  Staarinvestor Charlie Viikberg.Foto: Andres Haabu

  Oktoobrist asub Eesti Energia energiakaubanduse juhi ametisse tuntud börsimaakler, investor ja finantsekspert Charlie Viikberg.

  Charlie Viikbergi sõnul oli tal väga hea meel Eesti Energialt energiakaubanduse juhi tööpakkumine saada. "Eesti Energiaga liitumine annab mulle võimaluse naasta oma noorusaja suure kire, kauplemise juurde," ütles ta pressiteate vahendusel.
  Üheksakümnendatel staarmaaklerina tuntud ning hiljem finantsjuhi ja investorina tegutsenud Viikberg lisas, et energiakaubandus tervikuna ja Eesti Energia tegevus globaalsel õliturul ning regionaalsel elektriturul ostjana ja müüjana on kiirelt arenev valdkond, mis pakub võimalust end täiesti uue nurga all proovile panna.
  Eesti Energia juhatuse esimees Hando Sutter ütles, et Viikberg on tugev juht ja finantsekspert, kellel on pikaajaline kogemus finantsmaailmast. Tugevusena tõi ta välja ka selle, et Viikberg on töötanud nii era- kui avalikus sektoris.
  Viikberg on töötanud näiteks Maardu Veevärgi juhatuse liikmena, Eesti Loto finantsdirektorina, Eesti Raudtee finantsdirektori asetäitjana ja Tallinna Linnavalitsuse osakonnajuhatajana.
  Rahvas teab teda aga eelkõige esimese börsibuumi ajast staarmaakleri ja börsihaina, kes teenis oma esimese miljoni (kroonides) 20aastasena.
  Tal on rahvusvahelise ärijuhtimise magistrikraad Estonia Business Schoolist, kus on läbinud ka bakalaureuseõppe. Samuti on staarkaupleja end täiendanud Oxfordi Ülikoolis.
  Eesti Energia energiakaubanduse üksus on energiatoodete kaupleja, mis vahendab turule erinevaid elektritootjaid, pakub turule ligipääsu teistele kauplejatele ning kaupleb täiendavalt õlitooteid, gaasi, süsinikukvoote ning teisi sertifikaate. Energiakaubanduse äriüksus on aktiivne nii füüsilistel energiaturgudel kui ka füüsiliste turgudega seotud finantsinstrumentide turul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.