• Jaga lugu:

  EAS nuumab PR-firmasid

  Vaatamata sellele, et EASis endas töötab kokku 30 kommunikatsiooni- ja turundusinimest, ostetakse kommunikatsiooniteenust ligi 3,3 miljoni euro eest ka sisse, kirjutas ERRi uudisteportaal.

  See summa jaotub mitmeaastaste raamhangetega nelja aasta peale, kuid pole lõplik, sest Eesti-siseseid ürituste promosid ostetakse aasta kaupa, nii et kokkuvõttes tuleb summa ilmselt suurem, kirjutab ERR.
  Suurimas mahus on EASi hankeid võitnud KPMS & Partnerid, mis kuulub Henri Käsperile ja Margus Metsale. Kokku on nad EASilt saanud hankelepinguid kolme aasta peale 1,3 miljoni euro eest.
  Sellest 1,02 miljonit eurot on nad saanud kommunikatsiooniks Eesti turismisihtturgudel (Venemaa, Saksamaa, Norra, Inglismaa ja Rootsi), üle 100 000 maksab KPMSi abil e-residentsuse programmi teavitustöö ning 30 000 eurot e-Eesti eduloo tutvustamine välismaal.
  Isegi enda korraldatavale äriideede konkursile Ajujaht ostab EAS turundusteenust - Büroo JLP on saanud viimasel kolmel aastal selleks kokku ligi 140 000 eurot.
  EAS on ostnud tänavu ka kriisikommunikatsiooni 9999 euro eest, kirjutas ERRi uudisteportaal
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.