• Jaga lugu:

  Kallas: erakonnad tahavad tagasi Pätsu ja Lembitu aega

  Kaja KallasFoto: Andras Kralla

  Tundub, et erakonnad tahavad minna tagasi minevikku, leidis Äripäeva raadio saates "Isemajandav Eesti" reformierakondlane Kaja Kallas.

  „IRL tahab minna tagasi Pätsu-aegsesse Eestisse, EKRE tahab minna tagasi Lembitu-aegsesse Eestisse, sotsiaaldemokraadid tahaksid tagasi võib-olla klassivõitluse aega ja Keskerakond soovib tagasi minna nõukogude aega. Selles mõttes Keskerakond võib-olla on isegi kõige modernsem sellest seltskonnast,“ leidis Kallas ja lisas, et Reformierakond ainukesena tahab minna tulevikku. "See tähendab, et tuleb arvesse võtta seda, kuhu maailm liigub ja kuhu maailma majandus liigub."
  Saates "Isemajandav Eesti" räägivad Kaja Kallas, Jüri Raidla ja Igor Rõtov sellest, kuidas vähendada Eestis ametnike arvu kaks korda. Vandeadvokaat Jüri Raidla on välja käinud mõtte vähendada Eestis ametnikke arvu kaks korda ja allesjäänutel palka kaks korda tõsta.
  „Isemajandav Eesti“ on Äripäeva käivitatud meediaprojekt, mis koonseb kahekümnest üle nädala eetrisse minevast raadiosaatest. Nendes saadetes otsime koos asjatundjate ja arvamusliidritega vastust küsimusele, mida peame Eestis tegema, et jääda püsima ja olla edukad ka 10 või 20 aasta pärast. 
  Kuula sagedusel 92,4 Tallinnas ja Harjumaal või aadressil raadio.aripaev.ee.
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Lemmikuhoidja Laura: see on mu unistuste töö!
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.