Äripäev • 9. märts 2018 kell 7:38

Kallas: erakonnad tahavad tagasi Pätsu ja Lembitu aega

Kaja Kallas  Foto: Andras Kralla

Tundub, et erakonnad tahavad minna tagasi minevikku, leidis Äripäeva raadio saates "Isemajandav Eesti" reformierakondlane Kaja Kallas.

„IRL tahab minna tagasi Pätsu-aegsesse Eestisse, EKRE tahab minna tagasi Lembitu-aegsesse Eestisse, sotsiaaldemokraadid tahaksid tagasi võib-olla klassivõitluse aega ja Keskerakond soovib tagasi minna nõukogude aega. Selles mõttes Keskerakond võib-olla on isegi kõige modernsem sellest seltskonnast,“ leidis Kallas ja lisas, et Reformierakond ainukesena tahab minna tulevikku. "See tähendab, et tuleb arvesse võtta seda, kuhu maailm liigub ja kuhu maailma majandus liigub."

Saates "Isemajandav Eesti" räägivad Kaja Kallas, Jüri Raidla ja Igor Rõtov sellest, kuidas vähendada Eestis ametnike arvu kaks korda. Vandeadvokaat Jüri Raidla on välja käinud mõtte vähendada Eestis ametnikke arvu kaks korda ja allesjäänutel palka kaks korda tõsta.

„Isemajandav Eesti“ on Äripäeva käivitatud meediaprojekt, mis koonseb kahekümnest üle nädala eetrisse minevast raadiosaatest. Nendes saadetes otsime koos asjatundjate ja arvamusliidritega vastust küsimusele, mida peame Eestis tegema, et jääda püsima ja olla edukad ka 10 või 20 aasta pärast. 

Kuula sagedusel 92,4 Tallinnas ja Harjumaal või aadressil raadio.aripaev.ee.

Hetkel kuum