Püstitati uus Eesti rekord betooniveos

Logistikauudised.ee 28. juuli 2018, 13:26
Betoonivalutööd Porto Francos.
https://www.aripaev.ee/storyimage/ea/20180728/NEWS/180729726/AR/0/AR-180729726.jpg

Tallinna Porto Franco ehitusplatsil toimusid neljapäeva, 26. juuli õhtust kuni reede, 27. juuli lõunani Eesti läbi aegade suurimad betoonivalutööd. Katkematu tsükli jooksul valati 2200 kuupmeetrit ehk ca 315 autokoormat betooni, kirjutab logistikauudised.ee.

„Täna valati ehitusele Eestis rekordkogus – 2200 kuupmeetrit betooni. See on väga suur maht, milleks valmistasid betooni korraga kolm Tallinna betoonitehast. Valutööde käigus valati neli ligi 100 meetri pikkust pingebetoontala ja suur osa Porto Franco I hoone maapealse korruse vahelaest,“ ütles Porto Franco juhatuse esimees Rauno Teder.

„Oleme jõudnud ehitusega olulise etapini: pärast tänast suurt betoonivalu jõudsime ehitussüvendist ehk kolmest maa-alusest korrusest välja ning peatselt hakkab ehitusplatsil toimuv juba kõikidele möödakäijatele aia tagant rohkem välja paistma,“ lisas Teder.

Porto Franco arendusse investeeritakse 170 miljonit eurot ning uues mitmefunktsioonilises linnakvartalis saab olema pinda enam kui 150 000 m2. Porto Franco kompleks koosneb kolmest maa-alusest korrusest 1170 kohalise parkimismaja ja kaubanduse üüripindadega ning viiest maapealsest korrusest kaubanduskeskuse, bürookeskuse ja hotelli tarbeks.

Täpsemalt loe logistikauudiste portaalist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. July 2018, 13:25

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing