Äripäev • 2. september 2018 kell 8:52

Reet Roosi kontserni kasum kasvas miljoni võrra

Investor Toomase konverents, Reet Roos  Foto: Raul Mee

Ettevõtja Reet Roosile RR Valduse kaudu kuuluvate firmade käive ja kasum tegid mullu ülitugeva kasvu.

RR Valduse vallata on OÜ Sparknet Company ja talle kuuluvad tütarettevõtted Inspired Universal McCann OÜ, Mediabrands Digital OÜ, SIA Inspired, Digital Holding SIA, Inspired Digital SIA, Inspired eCommerce SIA, UAB Inspired Communications, Marvelous UAB osalused ning sidusettevõtete Atom Softwear SIA, HIVE SIA ja Inspired Connect SIA osalused.

Kontserni kuuluvate meediaagentuuride põhitegevusalaks on meediastrateegiate väljatöötamine, meediaplaanide koostamine ja reklaamide vahendamine erinevates meediakanalites.

Kontserni käive oli kokku 42,2 miljonit eurot, samas kui aasta varem jäi müügitulu 38,3 miljoni euro juurde. Kasumit teeniti aasta peale kokku 2,67 miljonit eurot, aasta varem oli plussi vaid 1,71 miljoni jagu.

RR Valduses endas töötajaid ei olnud, ent kontserni peale kokku oli neid 173, kusjuures aasta varem töötas kontsernis 159 inimest. Palgafond kasvas tunamulluselt 2,79 miljonilt mullu 3,23 miljoni euroni ning ühe töötaja kohta oli keskmine kuine brutotasu umbes 1557 eurot.

Mulluses Äripäeva Rikaste TOPis pälvis Reet Roos 213. koha.

Hetkel kuum