Kristjan Pruul • 21 november 2018
Uudised
Ainult tellijale

Danske vilepuhuja süüdistas Eestit tegevusetuses

Danske panga vilepuhuja Howard Wilkinson.  Foto: Scanpix

Danske rahapesumeetmete nõrgast seisust emapanka teavitanud Howard Wilkinson süüdistas Taani finantsjärelevalvet Danske Banki kaitsmises ja tunnustas Eesti finantsinspektsiooni tegevust, kuid alles 2014. aastal toimunust alates.

"Ainuke järelevalveorgan või õigemini ainult pool järelevalveorganit, mis minu tunnustuse pälvib," ütles Euroopa Parlamendi komitee avalikul kuulamisel Wilkinson, kelle hinnangul peaks Taani valitsus korraldama sõltumatu uurimise Taani finantsjärelevalve tegevuse kohta.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum