Kristjan Pruul • 21. november 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Danske vilepuhuja süüdistas Eestit tegevusetuses

Danske panga vilepuhuja Howard Wilkinson.  Foto: Scanpix

Danske rahapesumeetmete nõrgast seisust emapanka teavitanud Howard Wilkinson süüdistas Taani finantsjärelevalvet Danske Banki kaitsmises ja tunnustas Eesti finantsinspektsiooni tegevust, kuid alles 2014. aastal toimunust alates.

"Ainuke järelevalveorgan või õigemini ainult pool järelevalveorganit, mis minu tunnustuse pälvib," ütles Euroopa Parlamendi komitee avalikul kuulamisel Wilkinson, kelle hinnangul peaks Taani valitsus korraldama sõltumatu uurimise Taani finantsjärelevalve tegevuse kohta.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt