Allan Rajavee • 5. detsember • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Slush 2018: palju ideid, aga vähe Eestit

Vaade Slushi hämarasse messisaali.
Vaade Slushi hämarasse messisaali.  Foto: Riika Vaahtera / Slush

Sel nädalal Helsingis toimunud tehnoloogia- ja innovatsioonimess Slush oli massiivne uuendajate mõttetalgu, kus põhiteemadena jäid kõlama 5G, virtuaalreaalsuse ja finantstehnoloogiaga seotud väljakutsed.

Helsingi messikeskus oli kahel päeval muudetud otsekui ööklubiks, kus kitsastes pluusides jõmmide ja lühikestes seelikutes neidude asemel olid miljoneid otsivad iduettevõtjad, raha jagavad investorid ja tehnoloogiahiiud. Slush on tõenäoliselt parim peegel, mis näitab, kuhu suunas liigub Põhjamaade innovatsioonisektor.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt