Koit Brinkmann • 11. aprill 2019 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Prügipättide karistused pole piisavad

Keskkonnainspektsiooni Harju büroo juhataja Neeme Kassi sõnul on kahtlaste ettevõtete taga organiseeritud kuritegevus ning praegused karistused pole piisavad, et mõjutada nende käitumist või tagada kahjude hüvitamist.

Keskkonnainspektsiooni Harju büroo juhataja Neeme Kass.  Foto: Andras Kralla

Keskkonnainspektsiooni töötajad jõudsid Betooni põik 2c kinnistule esimest korda 2018. aasta märtsis, kui jäätmeloa saamisest oli möödas ligi aasta. Neeme Kass ütles, et objekt ei olnud keskkonnainspektsiooni 2017. aasta tööplaanis, sest tööplaan oli loa väljastamise hetkeks kinnitatud. "Keskkonnaametilt me mingit eraldi teavitust sellise loa väljastamise kohta ei saa. Lisaks ei laekunud 2017. aastal selle objekti kohta meile ühtegi kaebust," selgitas ta intervjuus.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum