Uudised
Ainult tellijale

Teise samba reform tuleb juba sel aastal

Isamaa parlamendifraktsiooni meedianõunik Mart Luik tõdes, et tal on keeruline lekitatud pensionireformi plaane kommenteerida, kuna ei tea lekke allikat.  Foto: Andras Kralla

Meediasse lekkinud teise pensionisamba reformikava ei taha pikemalt kommenteerida ükski erakond. Kava jõuab aga juba järgmisel nädalal valitsuse lauale ja eesmärk on see veel selle aasta sees seadusena vastu võtta.

„Palju tööd on veel ees ja selliseid töiseid dokumente ma ei oska kommenteerida,“ ütles Isamaa fraktsiooni meedianõunik Mart Luik. Kuigi ta oli põgusalt nutitelefoni vahendusel Postimehes avaldatud materjalidega tutvunud, polnud Luik kindel, kust neli pensionisamba reformi käsitlevat punkti võisid pärineda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum