Allan Rajavee • 10. oktoober 2019 kell 9:27
Uudised
Ainult tellijale

Trumpi säutsud muudavad Eesti logistikafirma telefoni punaseks

ETS Logistika juht Aleksander Bankiir tõdes, et Donald Trumpi kaubandussuhteid puudutavad säutsud on nii mõnelgi korral muutnud logistikaettevõtte telefonid punaseks, sest murelikud kliendid soovivad teada, kuidas üle nende peade käivad kaubandussõjad mõjutavad nende kaupade ekspordivõimalusi ja -kulusid.   Foto: ETS Logistika/pressimaterjalid

USA presidendi Donald Trumpi kaubanduspoliitika tekitab paljudes Eesti ettevõtjates teadmatust tuleviku ees, mistõttu on üle Atlandi kaupa vedavatel logistikafirmadel vaja teha USAsse eksportijate seas palju selgitustööd, tõdes ETS Logistika juht Aleksander Bankiir.

"Pärast igat USA-ELi ja ka USA-Hiina tollitariifi puudutavat uudist maailmameedias või Donald Trumpi säutsu Eruoopa Liidu kohta helistavad või kirjutavad meile kliendid ning küsivad: „Kas see juba jõustus? Kas see puudutab ka minu kaupasid? Mis edasi saab?“ nentis Bankiir.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum