Äripäev • 22. oktoober 2020 kell 6:31
Uudised
Ainult tellijale

Eelmise aasta keskkonnasõbralikem ettevõte on Estonian Cell

Estonian Celli finantsdirektor ja juhatuse liige Siiri Lahe näitamas ettevõtte tootmist  Foto: Andras Kralla

Keskkonnaministeeriumi kantsler Meelis Münt ja Keskkonnainvesteeringute Keskuse juhataja Andrus Treier kuulutasid täna välja möödunud aasta keskkonnasõbralikuma ettevõtte, kelleks osutus Estonian Cell. Võitja saab Keskkonnainvesteeringute Keskuselt kuni 35 000 euro väärtuses tuge, et vähendada oma keskkonnajalajälge ka tulevikus.

Estonian Cell on Eesti suurim biogaasi tootja, kes rajas uue aeroobse reoveepuhastusjaama, kus kasutatakse uuenduslikku jämemullitehnoloogiat, mis tagab senisest efektiivsema puhastusprotsessi ja puhtama heitvee. Seejuures annab uus reoveepuhastusjaam olulise elektrienergia kokkuhoiu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum